Steinar Gjerholm vokal og gitar
Erfaring fra bl. a. Kinda Souls på 70 tallet og Rubicon på 80 tallet. Var hovedmann i "Seint ute" og har vært visesanger og trubadur. Er "stemmen" i MIT, en habil gitarist og låtskriver.

Inge Norum trommer og perkusjon
Erfaren musiker. Ledet blant andre bandene Jydske Rev og Celeste i mange år og spilte i Seint Ute. I tillegg har han mye studio- og freelancevirksomhet med perkusjon innen jazz, prog, world, klassisk, afrikansk, og liknende.

Atle Johnsen bass
Trygg bassist. Startet bassing i voksen alder.

Tore Heggelund gitar og vokal
Startet Rubicon i 1979 (til 1992) Soho med Kjell Jørung (85-93), spilt fast med Trond Granlund siden 1992. Har vært vikargitarist her og der, blant annet i New Jordal Swingers. Lett gjenkjennelig "signaturgitarist" med surf- og rockabillysjel.


En kvartett med voksne menn – sang, elgitarer, trommer og bass. Bandet har en særegen sound, krystallklar med lite fuzz og med mye TWANG. . . Stilmessig er er det spor av blues, R&R, viser ,country, surf, men mest av alt : unik Menn i Tide-vare.

Repertoar: 40/50/60/70/80-tallscovere, inkludert surfinstrumentaler pluss en del selvskrevne låter. Medlemmene har lang fartstid, trives med publikum og hverandre – og har tro på dette prosjektet.

Bandet het tidligere Seint Ute med litt annen besetning og suksess bl. annet fra Norsktoppen. Der hadde de førsteplassen i til sammen 6 uker.

Menn i Tide har utgitt en CD: Underveis. Den inneholder 12 egne låter, og kan bestilles via heggelunaas@gmail.com. Se "innspllinger".